top of page

Magisk aften på Kulturpuben.

Har du sett hvordan en stein endrer farge når den blir utsatt for vann eller fanget opp strukturen i en blomst, bare du kommer nærme nok? At det som virker unnselig på avstand får en egen kraft, en egen skjønnhet når en er nær? Eller tenkt at når du blir kjent med en fremmed så forsvinner ofte fiendebildet, gjerdet? Vi lever i et samfunn der små ting ofte forsvinner i støyen, de blir en ikketing. De finnes ikke. Ergo hvordan kan man føle empati for det som ikke finnes? Og, jo, høyere opp fra jordflaten du vokser bort fra barnet, jo, mindre ser du ofte de små tingene.

Maria Toresen:

Maria Toresen, synger om de små tingene i livet, om nærhet til naturen og til besteforeldrene. Lengselen og havet. Om kjærlighet og båten som drar fra land. Hun synger o