top of page

I går hyllet vi kvinnelige norske låtskrivere.

Skedsmo viseklubb er en aktiv klubb som blant annet ønsker å ta vare på visetradisjonen i dette landet samtidig som den ønsker å heve frem nye låtskrivere innenfor et utvidet visesjangerbegrep. I går kveld hyllet viseklubben kvinnelige norske låtskrivere på Kulturpuben, vårt kjære arnested.

Vega korer Hanne Eivindsen på hennes fremføring "Berre la meg vær" (Eva Weel Skram). Vega: "det er alltid gøy å samarbeide med andre". Foto: Jan Nossen.

I et fullstappet lokale fikk man en mulighet til å høre kjente og kjære viser men også viser fra viseklubbens egne kvinnelige låtskrivere. Norge har: Kari Bremnes, Anne Grete Preus, Marthe Valle, Eva Weel Skram, Christel Alsos og Ingebjørg Bratland. Skedsmo viseklubb har bl.a. Eunike Hansen, Grete Utengen, Hanne Eivindsen, og ja da, Vega.

Når en bergenser og en nordlending møtes på scenen. Foto: Jan Nossen .

Det ble en fantastisk fin konsertkveld og en god miks av kjente og mindre kjente viser samt bidrag fra viseklubben sine egne kvinnelige låtskrivere. Odd og Vega fremførte en av Vega sine tonesettinger av Sigmund Skards dikt "Langt fram" samt jazzvisen "Det er sommer på Jæren" (tekst/musikk: Vega). Skedsmo viseklubb var heldige å få besøk av gjesteartistene Johanne Vie og Linda Løvland som gav ekstra farge og liv til konserten med sine vidt forskjellige uttrykk.

En spesiell takk til Linda som også akkompagnerte Hanne Eivindsen og Venche Paulsen med eminent pianospill. Og en spesiell takk til publikummet på Kulturpuben i går kveld. Dere var fantastiske! Deres varme mottagelse gjorde dette til en helt, helt spesiell kveld som vi visesangere kan leve lenge på. Takk, takk, takk, til alle som var tilstede, på og utenfor scenen!

Under finner du flere konsertbilder tatt av Jan Nossen

Obs! Meld deg gjerne på e-postlisten vår for å følge med på hva som skjer med musikken vår, når vi legger ut nye innlegg i bloggen vår osv.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv

Meld deg gjerne på e-postlisten vår for å følge med på hva som skjer. :)

  • Soundcloud - Grå Circle
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 Design: Vega Lind. Created by Wix.com. Logo: Kristine Marie Aasvang.

bottom of page