Visefestival i grønn idyll .

5 Jun 2018

Østnorsk Viseforum arrangerte mini visefestival i Ytre Enebakk 01. - 03. juni i år.

 

Det finnes ildsjeler overalt. Den fargerike visesangeren Kjell Hovde er en av disse. I flere år har han åpnet hjemmet sitt for visesangere fra hele Østlandet for å feire nasjonaldagene i Sverige og Danmark. I en grønn lunge ved et stille vann ligger huset hans og lyser som hvit carraramarmor. Og i år smilte solen over festivalen og visesangere og konsertgjengere strømmet til.

 

Vi var så heldige å overvære lørdagens konsert der amatører og visesangere på kanten av profesjonalitet deltok. Det ble også opplesninger. Og for en fin ettermiddag og kveld det ble.

 

Under finner dere videoopptak fra konserten og buskspellet etterpå:

 

Dag Fransson: 

 

Etter konserten var det buskspell der også undertegnede deltok. Her kan dere oppleve Dag Fransson fremføre sin vakre sang "Det gule sivet". Opptak: Vega Lind.

 

 

Roy Gudmundsen:

 

Med frodig fortellerstemme holdt Roy Gudmundsen publikum i sin hule hånd. Opptak: Vega Lind.

 

 

Ida Sofie Holmen:

 

Ida Sofie Holmen fremførte bl.a."Slak Line" av Kjartan Fløgstad/ Lars Bremnes. Og for en vidunderlig versjon det var. Opptak: Vega Lind.Takk, til Kjell Hovde som åpnet hjemmet sitt og som i samarbeid med Østnorsk Viseforum gjorde visefestivalen mulig. Takk, også, til alle som deltok og gav av seg selv. Det var en glede å være tilstede.

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Jæren, Jan Eggum og visefolket.

20/6/2018

1/10
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

  • Soundcloud - Grå Circle
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 Design: Vega Lind. Created by Wix.com. Logo: Kristine Marie Aasvang.