Konsertopptak av "Havet er en hage".

17 Nov 2019

Odd og Vega sang bl.a. "Havet er en hage" i konfirmasjonssalen i 
Bøler kirke sist fredag.

 

Det finnes ildsjeler, i denne byen, som brenner for kulturen i bydelen der vi bor. Initiativtakerne av Kulturmikrofonen er blant de, og som har et ønske om å vise frem mange av de fine artistene som bor i Østensjøområdet. Og sist fredag arrangerte de nok en konsert i konfirmasjonssalen i Bøler kirke. Undertegnede hadde den glede av å delta på konserten og for en fin kveld det ble! 

 

Kveldens program bestod av alt fra a capella gruppen Uhørt,  balkanmusikk på trekkspill til indisk sang, i tillegg til flere viseartister. I videoen under finner du et opptak av "Havet er en hage", en sang som er inspirert av Vegas far og bestefar og deres nærhet til havet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Konsertopptak av "Havet er en hage".

17/11/2019

1/10
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

© 2017 Design: Vega Lind. Created by Wix.com. Logo: Kristine Marie Aasvang.