top of page

Stanger du hodet i veggen? Hvordan komme seg på spillelistene til NRK-radio.


Viseduoen vår, Odd og Vega, skal gi ut musikk i månedsskiftet mai/juni. For mange av oss, som ikke har et plateelskap i ryggen, eller noen som promoterer musikken vår, er veien fremover uoversiktlig. Og det tar mye tid å gå den veien.


Mitt råd er: lær av andre som har gått veien før deg, istedet for å stange hodet i veggen. Ikke være redd for å spørre de som har lykkes. Send en mail, ta en telefon, eller rett og slett søk etter informasjon på internett.


Selv forsøker jeg å lese meg opp på: "Hvordan komme seg på spillelistene til NRK?". Og det finnes de som har stilt de spørsmålene før, ja, bl.a. Johan Nicolay Leganger i sin samtale med Atle Bredal, leder for musikkprodusentene i NRK P1. Det er nyttig lesning. Hvorfor bruke masse tid på å produsere musikk og ikke gjøre den siste biten? Det tar mye tid når man skal produsere og gi ut musikk, og tid har man ikke nødvendigvis nok av.


Uansett, her er linken om hvordan å komme seg på spillelistene til NRK. Og som jeg ønsker meg selv lykke til, så ønsker jeg alle dere andre som gir ut musikk også lykke til! Det begynner med en bevegelse. Måtte vi A, B og C-listes på radioen hele gjengen! <3
Vega


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv

Meld deg gjerne på e-postlisten vår for å følge med på hva som skjer. :)

  • Soundcloud - Grå Circle
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 Design: Vega Lind. Created by Wix.com. Logo: Kristine Marie Aasvang.

bottom of page