top of page

Portrettfotografering i Ekebergparken.

Portrettfotografering på Ekeberg? Ja! Omsider har Vega fått anskaffet et "nytt" portrettobjektiv etter at det forrige objektivet, i Samsungs NX-serie, gikk rett i betongen, og det var det..

I går ble en strålende dag med lysende blå himmel, passe kaldt vær og sol nok til alle, så vi tok hjulene fatt opp til Ekebergparken, med bagen full av kamerautstyr. Oslos Christian Ringnes etablerte for ca 5 år siden en kunstpark, med panoramautsikt over Oslo by, full av skulpturer og installasjoner. Og en flott attraksjon er den.

I Ekebergparken finner du blant annet denne vakre kvinnen "Venus de Milo aux tiroirs av Salvador Dalí. (Foto: Vega Lind)

Alle byer burde ha en kunstpark. Slik vi har en Christian Ringnes og Ekebergparken, hadde Barcelona industriherren Eusebi Güell og arkitekten Gaudi. Resultatet ble en leken by full av grensespreng-ende arkitektur og også den fantastiske parken Parc Güell. Hva hadde vel, Barcelona, vært i dag, uten Gaudi? Og for Oslo, som by, er Ekebergparken et viktig rekreasjonsområde der kunsten er tilgjengelig for alle byboere. En park Oslos befolkning kan være stolt av. En kultur-bærer som er med på å forme vår identitet som by. Og mens vi vandret rundt i Ekebergparken, denne søndagen, kunne vi også høre utenlandske språk summe.. Parken er en turistmagnet rett og slett.

Her ser du en del av et tak i Parc Güell der Gaudi har fått lov til å boltre seg. (Foto: Vega Lind)

Er du "heldig" så kan du se turgåere klemme et tre i Ekebergparken, det har hendt, eller møte et lett smil på stien. Det er et eller annet ved denne parken som får mennesker til slappe av.

Det ble en skjønn dag på Ekerberg. Etter fotoseansen avsluttet vi ettermiddagen med en kaffekopp på ærverdige Karlsborg Spise-forretning nedenfor parken. Et perfekt sted å slappe av, bortenfor bylarm og stress. Blant forgylte lysekroner og kakkelovner hvisket tiden oss tilbake i historien.

Under finner du flere av portrettene fra i går. Noen ligger også i galleriet på hjemmesiden vår. Ha en strålende fin uke!

Obs! Meld deg gjerne på e-postlisten vår for å følge med på hva som skjer med musikken vår, når vi legger ut nye innlegg i bloggen vår osv.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv

Meld deg gjerne på e-postlisten vår for å følge med på hva som skjer. :)

  • Soundcloud - Grå Circle
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 Design: Vega Lind. Created by Wix.com. Logo: Kristine Marie Aasvang.

bottom of page