top of page

Velkommen til vår hjemmeside!

Da har vi endelig fått oss hjemmeside. Her kommer vi til å legge ut glimt fra vår musikalske reise som duoen "Odd & Vega". Vi vil skrive om prosjektene vi jobber med i og utenfor studio, om ildsjeler, inspirasjonskilder og medmusikanter. Innimellom vil det også komme smakebiter fra vår musikalske verden. Vi vil samtidig takke kunstneren Kristine Marie Aasvang som har tegnet logoen vår og også Elisabeth Endresen som har hjulpet oss med redigering og overføring av logoen til hjemmesiden. Takk, takk, takk!

Obs! Trykk på logoen og du kommer til facebooksiden vår.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv

Meld deg gjerne på e-postlisten vår for å følge med på hva som skjer. :)

  • Soundcloud - Grå Circle
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2017 Design: Vega Lind. Created by Wix.com. Logo: Kristine Marie Aasvang.

bottom of page